Syke kutsuu kaikki osallistumaan liikeideakilpailuun!

Liikeideakilpailun tavoitteena on hakea ideoita, joista voidaan kehittää uutta yritystoimintaa Etelä-Savon maakuntaan. Kilpailuun voivat osallistua suomalaiset ja muut Suomessa asuvat yksityishenkilöt sekä yritykset, joilla on uusi liikeidea, jota ei vielä ole kaupallistettu.

Kilpailu alkaa 23.5.2019 ja päättyy 18.8.2019. Paras liikeidea palkitaan Etelä-Savon kauppakamarin Hilja ja Alpo Savolaisen rahaston myöntämällä 1000€ stipendillä, jonka tarkoituksena on auttaa keksijää eteenpäin toteuttamaan ideansa.

Ehdotuksen voi jättää yksin tai useampi henkilö yhdessä. Kilpailuun voi osallistua usealla eri idealla, mutta jokainen ehdotus on tehtävä erikseen.

Kilpailuehdotusten arviointia helpottava materiaali voidaan liittää kilpailulomakkeeseen (suunnitelmat, piirustukset, patentit jne.). Liitemateriaalien maksimimäärä on 5 sivua (yksipuolinen A4). Kilpailulomake, sekä kaikki liitemateriaalit on toimitettava suomenkielisenä ja kaikki yhdellä kertaa. Kilpailuehdotuksia ei palauteta.

Katso kilpailun täydelliset säännöt täältä:
https://drive.google.com/open?id=1SLcLj_kePPyCa3tOU2CcOgR54mdqB7qiL_E4EMQwow8

Parhaan idean valinta

Kaikista kilpailuun tulleista liikeideoista kilpailutyöryhmä valitsee ensin kahdeksan parasta. Nämä kahdeksan parasta pääsevät esittelemään ideansa kokeneista sijoittajista koostuvalle raadille 5.9.2019 SYKE -tapahtumaan. Raati valitsee kahdeksasta jatkoon päässeestä voittajan, joka julkaistaan SYKE-tapahtuman iltatapahtumassa,

Avaa kilpailulomake ja osallistu ideallasi.

https://forms.gle/Mu2YVUatrYPJ64sj9


Jukka Kumpusalo